Acest website foloseste cookie-uri
Este necesar să acceptați cookie-urile noastre pentru a folosi corespunzător website-ul. Nu colectăm momentan nici o informație personală.
×

Coregrafie

   Compartimentul Coregrafie, prin secţiile de balet, dans popular, dans modern şi contemporan, se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Ca oricare gen de artă, dansul reflectă lumea sub formă de imagine artistică, specificul constând în faptul că gândurile, sentimentele şi stările interioare se transmit prin intermediul mişcărilor, gesturilor şi mimicii.

   Mişcările dansului vă ajută la dezvoltarea coordonării, flexibilităţii, atenţiei şi ritmicităţii. La început veţi deprinde foarte uşor paşii de bază şi caracteristicile stilurilor învăţate, dezvoltând  capacitatea de înțelegere a muzicii și a ritmului. Dansul îmbunătățește coordonarea și echilibrul, dezvoltă capacitatea de concentrare şi de învățare, aceste beneficii fiind valabile pentru orice vârstă.

   Veţi putea reda atât frumuseţea exterioară cât şi pe cea interioară, dansul reprezentând un mod ideal de a creşte încrederea în sine şi de a pune în valoare latura artistică a fiecăruia dintre voi, printr- o atitudine pozitivă şi independentă.

 

EXPERȚI:

BALET, DANS MODERN, DANS CONTEMPORAN – dna. GROZA EDIT LENKE
DANS POPULAR – vacant

 

×

TOP