Acest website foloseste cookie-uri
Este necesar să acceptați cookie-urile noastre pentru a folosi corespunzător website-ul. Nu colectăm momentan nici o informație personală.
×

Evenimente și noutăți

Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare, luni 19 decembrie 2022, începând cu orele 18.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, la un eveniment special, dedicat sărbătorilor de iarnă, în care vom cinsti împreună tradițiile și colindele românești. Concertul este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, care aniversează 50 de ani de la inaugurare.

Vă așteptăm la ediția aniversară - 10 ani de Straiță Plină, sâmbătă, 24 septembrie 2022, în comuna Roșia, Între Râuri, la intrarea dinspre Beiuș !

Vă întâmpinăm cu bunătăți, ateliere meșteșugărești și creative, concerte în aer liber și multe altele!

Vă așteptăm cu mare drag la Festivalul plăcintelor de la Briheni, duminică, 11 septembrie 2022 .

Vă întâmpinăm cu plăcinte calde ca și inimile celor care , cu multă dragoste, le pregătesc.

An de an ducem tradiția mai departe!

Mai jos, lista concurenţilor declarați admişi la Festivalul-concurs al viorii cu goarnă "Dorel Codoban" ediția a IX-a 2022, în urma preselecţiilor online desfăşurate în data de 12.08.2022, la sediul Centrului de Cultură al Județului Bihor.

Centrul de Cultură al Județului Bihor, în colaborare cu Primăria comunei Roșia organizează în data de 21 august 2021, ora 13:00, în localitatea Roșia, FESTIVALUL-CONCURS
NAȚIONAL AL VIORII CU GOARNĂ ,,DOREL CODOBAN” ediţia a IX-a. Evenimentul se adresează tinerilor instrumentişti amatori, profesorilor dar şi meşterilor de viori cu goarnă  din întreaga țară cu vârsta cuprinsă între 12 – 50 ani.

În perioada 04-08 iulie 2022 s-a desfășurat Tabăra de Creație Bratca. Am avut bucuria de a relua aceste activități întrerupte de pandemie, prin sprijinul și ajutorul Consiliului Județean Bihor și a Centrului de Cultură al Județului Bihor.

Tematica taberei de creație a fost sculptură tradițională – cioplirea lemnului și pictură pe piatră.

În perioada 7-8 iunie 2022 vă așteptăm în Sala Mare a Teatrului Regina Maria din Oradea , începând cu ora 18.00 , să luați parte la Festivalul concurs național "Florica Ungur" Ediția I. Biletele se găsesc la sediul Centrului de Cultură al Județului Bihor, str. Moscovei, nr. 5, de luni pâna vineri între orele 10 - 18 și sâmbătă între orele 10 - 14. Prețul unui bilet este de 30 de lei /zi. Vă așteptăm cu drag.

Centrul de Cultură al Județului Bihor în parteneriat cu Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" organizează, începând de vineri 8 aprilie 2022, o mini expoziție de pictură cu titlul "De la formă la formal... "

Expun cursanții claselor de arte plastice și decorative, iar tematica este un curs vizual plin de farmec și peripeții ale artei conceptuale. Lucrările sunt expuse în holul bibliotecii și invită astfel ochiul la o analiză subtilă între lectură și registrul plastic.

Duminică, 17 aprilie 2022, de orele 18:00, la Filarmonica de Stat din Oradea, Centrul de Cultură al Județului Bihor în parteneriat cu Filarmonica de Stat Oradea și Visit Oradea, alături de mult îndrăgiții solisti Maria Sidea și Marius Ciprian Pop moderatorul întregului eveniment, vă invită să luați parte la ,,Duminica, de Florii” - un concert special de pricesne plin de emoție si rugăciune, dedicat perioadei prepascale în care ne aflăm.

Vineri, 25 martie 2022, de la ora 17:00 la sediul Centrului de Cultură al Județului Bihor (sala nr.16) a avut loc concertul de catedră al clasei de saxofon coordonată de prof. Florin Bonțu, din cadrul Școlii de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea. În programul concertului au putut fi audiate lucrări muzicale din creația compozitorilor H. Klose, A. Lamotte, E. Layon, C. Râpă, C. Rose, J. Muller și I. Zlotea în interpretarea cursanților: Lăzărescu Robert, Bals Claudiu, Pașcalău Samuel, Neag Rareș, Paca Andrei, Oros Marius, Luca Magyari, Mihuța Daniel, Boloș Robert și Jula Darius.

×

TOP