Acest website foloseste cookie-uri
Este necesar să acceptați cookie-urile noastre pentru a folosi corespunzător website-ul. Nu colectăm momentan nici o informație personală.
×

Informații publice

Regulamentul, fisa de inscriere si declaratiile de consimtamant, pentru Festivalul national ”Florica Ungur”, ediția I, 7-8 iunie 2022.

Download documente festival

Centrul de Cultură al Județului Bihor dorește să achiziționeze servicii culturale folclorice pentru anul 2022, în scopul promovării tradițiilor autentice bihorene, a cântului, a jocului popular, a costumelor tradiționale, a obiceiurilor și datinilor prin realizarea de spectacole și alte activități culturale folclorice.
Pe această cale dorim să aducem la cunoștința publicului caietul de sarcini împreună cu anexele sale, constând în contract de prestări servicii, raport de activitate și proces verbal de recepție.

În temeiul art. 12, alin. 3 din O.U.G. 118/2006 privind înființarea, organizarea și desfășurarea activității așezămintelor culturale, pe durata desfășurării programului educativ pentru anul 2021/2022 , Centrul de Cultură al Județului Bihor organizează în perioada 15 – 19 noiembrie 2021 ocuparea unui post de profesor vacant în cadrul secției Școala de Arte Francisc Hubic , pe perioadă determinată, în mod direct, prin acordul părților.

Descarcă documentul PDF

Managerul Centrului de Cultură al Județului Bihor comunică următoarele rezultate privind ocuparea posturilor de profesor vacante.

În temeiul art. 12, alin. 3 din O.U.G. 118/2006 privind înființarea, organizarea și desfășurarea activității așezămintelor culturale, pe durata desfășurării programului educativ pentru anul 2021/2022 , Centrul de Cultură al Județului Bihor organizează în perioada 29 octombrie – 5 noiembrie 2021 ocuparea unui număr de 14 posturi de profesor vacante în cadrul secției Școala de Arte Francisc Hubic , pe perioadă determinată, în mod direct, prin acordul părților.

×

TOP